Maak de tuin en woonkamer één geheel

Onze kunststof tuin- en terrasdeuren brengen uw buitenleven naar binnen. Uw tuin en woonkamer komen samen en u geniet van meer licht. Ons aanbod is zeer uitgebreid, u vindt altijd wat u zoekt.

Het HR++ glas in onze kunststof tuin- en terrasdeuren zorgt voor optimale warmte-isolatie. Op één zijde van het glas wordt een vrijwel onzichtbare coating aangebracht en de ruimte tussen de dubbele beglazing wordt met een speciaal gas opgevuld. Dit zorgt niet alleen voor een aangename isolatie, maar ook voor lagere stookkosten.

 

Terrasoverkappingen

Op een terras wilt u natuurlijk genieten van de buitenlucht. Helaas komt een regenbui in Nederland regelmatig voor. Een terrasoverkapping zorgt voor een droge zit voor uzelf, maar ook voor uw meubilair. U hoeft uw tuinstoelen niet meer elke avond naar de schuur te brengen, maar kunt ze met een gerust hart laten staan.

 

Voordelen van tuin- en terrasdeuren: 

  1. Brengt uw buitenleven naar binnen
  2. Uitgebreid aanbod • HR++ Glas
  3. Warmte isolerend • Vele mogelijkheden
  4. In kunststof van Schuco

Wilt u persoonlijk overtuigd raken van de vele mogelijkheden? Wij geven u graag een helder en deskundig advies over kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.