RaamWereld: specialist in Schüco kozijnen met HVL

RaamWereld produceert ook de nieuwste trend in kunststof kozijnen: Schüco kozijnen met HVL. Met HVL – HoutVerbindingLook – krijgen kunststof kozijnen het uiterlijk en de uitstraling van houten kozijnen. Het houteffect kan worden versterkt met een nerfstructuur.

HVL is een nieuw ontwikkelde hoekverbinding bij kunststof kozijnen. Een onzichtbare lasverbinding binnenin, die aan de buitenkant oogt als een traditionele rechte verbinding. Precies zoals bij (ambachtelijke) houten kozijnen. Maar tegelijk net zo onderhoudsvrij, isolerend en maatvast als alle kunststof kozijnen. Schüco kozijnen met HVL voldoen aan alle functionele eisen en worden door met name woningbezitters uitermate gewaardeerd omdat zij veel waarde hechten aan esthetische aspecten en de algehele uitstraling van hun woning. Met HVL is het mogelijk om meerdere soorten en vormen kozijnen uit één stuk te maken. U krijgt dus geen opgedeelde en/of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen.

 

Voordelen van Schüco kozijnen met HVL

  1. Nooit meer schilderen of bijwerken
  2. Eenvoudig in onderhoud
  3. Inbraakwerend, Wind- en waterdicht
  4. Warmte- en geluidsisolerend
  5. Maatvast Energiebesparend
  6. Hoogwaardige materialen
  7. Zeer lange levensduur

Wilt u persoonlijk overtuigd raken van de vele mogelijkheden? Wij geven u graag een helder en deskundig advies over kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.

Schüco kozijnen met HVLSchüco kozijnen met HVLSchüco kozijnen met HVL