Houdt u uw hoofd koel

Op zonnige dagen kan de temperatuur in huis flink oplopen. Met zonwering van RaamWereld houdt u uw hoofd echter koel. Niet alleen doordat de zonwering de hitte buiten houdt, maar ook doordat u verzekerd bent van optimale kwaliteit en een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Naast de keuze uit vele soorten en maten zonwering is het aanbod van RaamWereld aan kleur en motief ook zeer ruim. De zonwering moet immers passen bij uw stijl, en die van uw huis!

 

Rolluiken

In vele soorten; voorzetrolluiken, inbouwrolluiken, en de rolpoorten voor grotere openingen. Voor vrijwel alle toepassingen zijn rolluiken perfect op maat te maken. Rolluiken zorgen in de winter voor extra isolatie en energiebesparing en in de zomer voor goede zon- en hittewering.

 

Screens

Screens voor meer woongenot. Vanwege de uitstekende zonreflectie houden screendoeken tot 85% van de zonnewarmte buiten. Tevens werkt het als bescherming tegen de verkleuring van uw meubels. Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik; het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigszins open structuur. Het grote verschil tussen rolluiken en screens is het uiterlijk en bij screens verliest u niet het gehele zicht naar buiten toe.

 

Zonneschermen

De knikarmschermen, de uitvalschermen, de terrasschermen of de nostalgische markiezen, allen om uw huis koel te houden of uw wat schaduw te geven in de tuin. De mogelijkheden zijn groot en bestaan de zonneschermen in honderden kleurencombinaties.

 

Screenline

Screenline is een systeem waarbij een jaloezie, plissé of rolgordijn tussen het glas gemonteerd wordt in een isolatieglas unit. Vocht, stof, vuil en weersomstandigheden hebben geen invloed op Screenline, doordat het isolatieglas zijn eigenschappen behoudt. Screenline kent vele toepassingen en is af e stemmen op individuele eisen. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u graag naar onze contactgegevens.

 

De voordelen van zonwering:

 1. Geluiddempend
 2. Inbraakwerend
 3. Inkijkwerend
 4. Isolerend Koud & Warm
 5. Zonwerend
 6. Weerbestendig
 7. Gebruiksvriendelijk
 8. Functioneel
 9. Hightech
 10. Vele mogelijkheden
 11. Naar wens te fabriceren
 12. Keuze uit vele kleuren en motieven