Duidelijkheid met de werkwijze van RaamWereld

De groei die de kunststofbouw heeft doorgemaakt is de laatste jaren enorm, en dit heeft geresulteerd in een duurzaam product van hoogwaardige kwaliteit.

Wij leveren niet alleen de beste kunststof producten, maar bieden ook, met onze werkwijze, betrouwbaarheid en duidelijkheid vanaf het allereerste contact tot en met de oplevering van uw order. In tegenstelling tot andere aanbieders, beschikken wij over een eigen fabriek en leveren wij kunststof producten door heel Nederland. Wij garanderen u jarenlang plezier van onze producten! Voor een optimale zekerheid hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. Dat is toch echte service!

 

Werkwijze

Ieder contact met een klant begint met een gesprek met een van onze adviseurs. Dit is een vrijblijvend bezoek waarin hij uw wensen met u bespreekt en uw huis bekijkt. De adviseur bekijkt de staat van uw kozijnen en/of deuren en voert een eerste opmeting uit om een prijsopgave op maat uit te werken. Als u besluit om RaamWereld uw opdracht te verstrekken, tekenen we een verkoopovereenkomst.

Vervolgens maakt de planning een afspraak met u voor een gedetailleerde opmeting. De opmeter bespreekt nogmaals wat er is afgesproken met de adviseur. Op deze manier weten wij precies wat uw wensen zijn en u weet precies wat u kunt verwachten. Voorts maakt de opmeter gedetailleerde tekeningen met eventuele aantekeningen en uiteindelijk neemt u samen alle details door en tot slot ondertekent u voor akkoord.

De zogenaamde inmeetformulier wordt samen met alle details en uw wensen naar de fabriek gestuurd, waar uw kozijnen en/of deuren op maat worden gemaakt. Zodra de planning van de montage definitief is, ontvang u een bevestigingsbrief.

Nadat uw order is gemonteerd, vindt de oplevering plaats door ons Hoofd Technische Dienst. Samen met de uitvoerder van RaamWereld controleert u of alles volgens afspraak is geleverd en pas na akkoord is de opdracht ten einde. Tot slot beloven wij u niet alleen hoogwaardige kunststof producten tegen een concurrerende prijs, maar verzekeren u ook op een complete service. De service wordt verleend door ervaren en speciaal opgeleide servicemonteurs!

 

Garantie

  1. De kleurechtheid, de constructie en de montage van de kozijnen voor een periode van 10 jaar
  2. De luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar.
  3. De deugdelijkheid van het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar.
  4. De deugdelijkheid van kit voor een periode van 1 jaar.

 

Bent u op zoek naar een product dat u van alle gemakken voorziet? We laten u graag eens een kijkje bij ons in de keuken nemen! Neem hier contact met ons op.